A Magyar Sommelier Szövetség hivatalos honlapja facebook

Galéria

2018. május 14. Taschner pincészet szakmai túra

Gundel étterem Tállyai borok terítéken

2018 .április 09. Gundel étterem Tállyai borok terítéken

Bemutatkozott a 2015-ös Kopar

2018. március 13. Veritas Bemutatkozott a 2015-ös Kopar

2018. február 24. Magyar Sommelier Bajnokság elődöntő Szekszárd

2018. február 24. Magyar Sommelier Bajnokság elődöntő Szekszárd


Miklós Csabi Csetvei Krisztina

2018. február 5. Betekintés a megújuló móri borászat műhelytitkaiba

2018. január 8. Colonus Borház kóstolója Gundel Étterem

2018. január 8. Colonus Borház kóstolója

2017. május 22. Főzdepark

2017. május 22. Főzdepark

2017. május 8. Petrényi Winery Eger Szakmai túra

2017. május 8. Petrényi Winery Eger Szakmai túra


Magyar Sommelier Bajnokság 2017

Magyar Sommelier Bajnokság 2017

Magyar Sommelier Bajnokság 2016

Magyar Sommelier Bajnokság 2016

2015. március 10. Stex kávéház Csokoládé - Borok párosítása

2015. március 16.Francia Intézet Médiatárában Francia borok kóstolója


Magyar Sommelier Bajnokság 2015

Magyar Sommelier Bajnokság 2015

2015. január 26. Gundel étterem Nachbil Borászat

SOMMELIER bajnokságot rendezett a Magyar Sommelier Szövetség és a Bormarketing Műhely Nonprofit Kft. 2012. szeptember 30. és október 1. között a Szigetközben, a Dunakiliti Diamant Hotelben. Ez volt első profi Közép-Európai Sommelier Bajnokságot. A kétnapos versenyen hat ország, Magyarország, Horvátország, Csehország, Lengyelország, Románia (2 csapattal) és Szlovákia hét csapata, összesen tizennégy különböző munkahelyen dolgozó sommelier-je vett részt.

KÖZÉP-EURÓPAI SOMMELIER BAJNOKSÁG 2012

2014. január 27. Pálinka a gasztronómiába


2014. február 10.Rizmajer Kézműves Sörfőzde

2014. július 28. Dénes és Garger pince

2014. március 10. Meghty Leaf teakóstoló

Kiválóan összerakott előadásban volt részünk, mivel most más megközelítésben találkoztunk az egyik legtradicionálisabb növénnyel, az olívafával és termésének produktumával. <br />
Történelem – technológia – kóstolás technika, olívakóstolás, és a saját készítésű három boruk rövid ismertetése és kóstolása volt a program tartalma.

2014.június 30. Olívaolaj Kóstólóval Egybekötött Továbbképzés


A Magyar Sommelier Szövetség évente rendszeresen biztosít szakmai megmérettetési lehetőséget a hazai sommelier szakma kiválóságainak. A verseny célja most is a magas szintű, nemzetközi szabályoknak is megfelelő versenyzési lehetőség megteremtése hazánkban a sommelier szakmában dolgozóknak.<br />
Ebben az évben a verseny a Kávébár Bazár keretein belül került megrendezésre a Hotel CORINTHIA Rendezvényközpontban.

Magyar Sommelier Bajnokság 2014

MAGYAR SOMMELIER BAJNOKSÁG 2013 - A Magyar Sommelier Szövetség 2013. június 23-án rendezte meg a Magyar Sommelier Bajnokságot a Budavári Magyar Borházban (1014 Budapest, Szentháromság tér 6). A verseny célja volt, hogy ismét lehetőséget biztosítson hazánkban a sommelier szakmában dolgozóknak a megmérettetésre. A verseny Fővédnöke: Dr. Fazekas Sándor, Vidékfejlesztési Miniszter. A Sommelier Bajnokság zsűrijének elnöke dr. Kiss Eliza miniszteri biztos volt, a Vidékfejlesztési Minisztériumtól.

Magyar Sommelier Bajnokság 2013



2011.szeptember 9.
Chilei borkóstoló
a LARUS Étteremben,
Buday Péter ételkreációival

2011.szeptember 20.
A Magyar Sommelier Szövetség első, hivatalos sajtótájékoztatója a Kárpátia Étteremben

2011.szeptember 20.
További képek a sajtótájékoztatóról
a Kárpátia Étteremben

2011.október 24.
A Magyar Sommelier Szövetség első szakmai napja
a Curia Vendéglőben

2011.október 25.
A MASOSZ első szakmai Kirándulása: Aszúszüret a Disznókőnél Tokaj-Hegyalján